مرحوم صدر، خیابانی از جانب جنوب پلخواجو تا دروازهی تختپولاد طرح انداخت که به چهارباغ امینآباد معروفشد و امروز به نام خیابان فیض شناختهمیشود(جابری انصاری، 1378: 187).
خیابان فیض در پنجاهمین جلسهی انجمن سابق شهر اصفهان فروردین سال 1328 ش به یادبود عارف بزرگ میرمحمدصادق ملقب به فیضثانی(متوفی 1302) نامگذاریشد. میرمحمدصادق نمازیشیرازی فرزند محمدجواد، عارف کامل در اصفهان متولد شده؛ چون پدرش از تجّار بود، خود نیز سالها تجارت میکردهاست.
وی به خدمت حاج محمدکاظم سعادتعلیشاه رسید و مجذوبگشته و از ارادتمندان وی بود. پس از فوت او در گناباد خدمت حاجسلطانمحمد رسیده؛ دست ارادت به وی داده بود و در سال 1297ق با لقب«فیض علی» اجازهی ارشاد گرفت. در اصفهان دستگاه ارشاد گسترده؛ با اعیانیّت وتجّمل از فقیران و مریدان پذیرایی مینموده است.
وی در ذی القعده 1301ق وفات یافت، در تختفولاد تکیهای که به همین نام معروف است، دفن شد. در کنارش قبر میرزا عبدالحسین اصفهانی ملقب به «فیضعلیشاهاول» فرزند ملامحمدعلی تونی طبسی که از عرفای گرانمایه واز اقطاب صوفیه نعمتاللهی اصفهان بود، دفن میباشد. این عارف در تکیه فیض بساط ارشاد و سیروسلوک گسترده بود. در کنار این دو عارف، محمدهاشم خطاط معروف که خط شکسته را بسیار خوش مینوشت، مدفون است. سابقه تاریخی این قسمت به دورهی صفویه میرسد. در این قسمت زمانی که شاهعباسدوم به بنای کاخها واحداث باغها – مانند عمارت هفتدست، تالار آیینهخانه، قصر نمکدان، باغ گلستان، کاخ و باغ بسیار بزرگ سعادتآباد – پرداخت، خیابانی نیز از جنوب پلخواجو به موازات چهارباغ به طرف راه شیراز احداثشد که در آن زمان فقط شاهراه اصفهان به شیراز محسوب ميشد.
دوطرف آن چهارباغ بزرگ ساختهشده بود به نامهای باغکاج، باغانارستان، باغنگارستان. تمامی این باغها در فتنه افاغنه خالی از سکنهشد. در دوره قاجار حاجمحمدحسینخان صدراصفهانی و فرزندش عبداللهخان امینالدوله به احیاء آن چهارباغ صفوی پرداختند و لذا آنجا به چهارباغ امین معروفشد.
در زمان حکومت ظلالسلطان این بناها وآثار نیز به کلی ویران شد. این چهارباغ امینآباد بود که امروزه به خیابان فیض معروفاست. به لحاظ جغرافیایی این خیابان در مسیری قرارگرفته که قبور وتکایای زیادی از علما و بزرگان جهان اسلام در دو طرف مسیر این خیابان قرارگرفتهاست. بقعه و مسجد رکنالملک در این خیابان از آثار دیگر تاریخی موجود در این خیابان است. این خیابان حدفاصل میدان بسیج مستضعفین تا میدان فیض است.
منبع: رصدخانه فرهنگي اجتماعي اصفهان. (1395). شناسنامه فرهنگي اجتماعي محلات شهر اصفهان، فاز اول. اصفهان: انتشارات سازمان فرهنگي تفريحي شهرداري اصفهان.